facebook

TEKIJÄT

Saaristo-ooppera on pieni oopperaseurue, jonka perustaja on oopperalaulaja Päivi Nisula. Seurue syntyi keväällä 2010 ja sen ensimmäinen oma tuotanto oli Turun kulttuuripääkaupungin ohjelmassa kuultu Gian Carlo Menottin pienoisooppera Meedio.

Meedio Saaristo-ooppera järjestää korkeatasoisia pienen mittakaavan ooppera- ja musiikkitaideteoksia Länsi-Suomessa, Turun seudulla ja Turunmaan saaristossa.
Saaristo-ooppera on taiteellisesti kunnianhimoinen ja tuotannoissaan ketterä taidehautomo, joka haluaa puhutella perinteistä oopperayleisöä nimekkäillä taiteilijoillaan ja houkutella uusia oopperan ystäviä mielenkiintoisilla teosvalinnoillaan.
Kaiser Von AtlantisSaaristo-ooppera haluaa tarjota vaihtoehtoisia ooppera- ja musiikkitaideteoksia laitosoopperan rinnalle. Se tarjoaa nimekkäille oopperalaulajille ja näyttelijöille vaihtoehdon kokeilla uusia ilmaisumuotoja ja yleisölle mahdollisuuden tutustua oopperaan ja sen tekijöihin uudenlaisten pienimuotoisten teosten kautta. Saaristo-ooppera on mahdollisuus kaikille taidelaitoksissa kohdatuille mahdottomuuksille.

GabrielSaaristo-ooppera haluaa toimia aidosti paikallisesti ja luoda pienestä suurta. Toiminnan taustalla on halu asettua ja antaa oma osaaminen yleisön ja seuraavien sukupolvien käyttöön. Pienimuotoisuudessaan se haluaa myös osallistua keskusteluun oopperan ja musiikkitaiteen tilasta suurten taidelaitosten rinnalla.
Saaristo-ooppera on toistaiseksi vailla kotinäyttämöä.